Нове видання з історичної урбаністики Донбасу - Король, В. М. (Сумський історико-архівний журнал, 2019)
Рецензія на монографію: Праця, виснаження та успіх: промислові мономіста Донбасу / М. Ільченко, К. Кузіна, В. Куліков та ін.; за ред. В. Кулікова й І. Склокіної. Львів : ФОП Шумилович, 2018. 244 с.