Cпоруда XVII століття з городища Волинцеве у середній течії річки Сейм - Осадчий, Є. М. (Сумський історико-архівний журнал, 2021)
У статті наводяться дані про об’єкт XVII століття з розкопок О.В. Сухобокова на городищі у с. Волинцеве Путивльського району 1981 р. Ця споруда була виявлена біля внутрішньої частини валу, поряд з дерев’яними конструкціями давньоруського часу. Конструктивно вона не пов’язана з оборонними будівництвом, а стратиграфічна ситуація свідчить про більш пізній, ніж ХІІ – перша половина ХІІІ ст., час будівництва. Висловлено припущення, що ця споруда може бути рештками храму, збудованого на городищі у середині XVII століття.